Activiteiten 2024

Ten ere van ons 18-jarig bestaan zit dit voorjaar en deze zomer weer vol met bijzondere programma's. Maar er is ook volop gelegenheid om je in te schrijven met een groep. Doe mee of kom kijken! Het najaar-programma volgt later.

12 t/m 15 april - HADES

Hades

12 t/m 15 april komt de Theatergroep Hades repeteren. En wel met de regisseur Ludy Goldstein. Een prima voorbereiding voor hun voorstellingen verderop in het  jaar.

(besloten)

17 t/m 20 mei - "Zeven meiden op Avontuur"

7 meiden op Avontuur

In het gebouw, in de studio’s, in het dorp, in de velden, in en rond Aubenton. Avontuur op Avontuur. Theatraal, speels, ongekend.

Besloten groep.

15 t/m 18 augustus - D&D 4-daagse

D&D 4-Daagse

Dungeons & Dragons spelers duiken 4 dagen en nachten in hun op te bouwen wereld. Maar invloeden van het iHTs gebouw en de Interstellar Kok vraagt om onverwachte nieuwe samenwerkingen. Spelleiding Roos&Guido.

Besloten groep.

26 t/m 29 april - Alcmaeon

Hades

26 t/m 29 april repeteert de Utrechtse StudentenTV  Alcmaeon in het gebouw en de studio’s. 17 spelende theatermakers.

(besloten)

17 t/m 21 juli - Zelfstandig werken, jij ook?

Aïcha en Destiny komen. Jij ook?

Vrije ruimte om  je eigen materiaal te ontwikkelen. Aïcha en Destiny werken dan ook. Coaching natuurlijk op aanvraag mogelijk. Kosten incl. volpension in overleg, maar heel goedkoop.

Open inschrijving.

19 t/m 24 augustus - Dans-6-Daagse *Open inschrijving

Dans-6-Daagse Rebecca en David

Geweldige Dansweek door Rebecca Wijnruit & David van der Veen. Je werkt drie dagdelen per dag met verschillende specialisaties van de trainers en ruimte voor ontspanning. Op de vrijdagavond een kleine presentatie. Indicatie: 8 deelnemers euro 450,-, 10 deelnemers euro 400,- inclusief verblijf, vol pension en training.

Lees meer en zie de Flyer

1 t/m 10 mei - Examenstudies

Leren voor je examen

1 t/m 10 mei  Examenstudie-Special.

Leerlingen VO krijgen volop  ruimte om te studeren met ondersteuning, met duidelijke afspraken voor een strak studieschema. Een ruimte met rust voor studie, verdieping en voldoende gezelligheid. (euro 32,- pd. incl. vol pension).

28 juli t/m 4 augustus - Maken van een Huiskamervoorstelling

Huiskamervoorstelling

Benne en Yannick willen met een derde speler 8 dagen duiken in improvisaties voor het maken van een prachtige huiskamervoorstelling. Training en regie: Robert Ceelen. Inzetbedrag euro 535,- incl. vol pension. Verdiensten optredens voor de spelers.

28 aug t/m 3 september - De Theaterklas

De Theaterklas

28 augustus – 3 september  De Theaterklas van Het Amsterdams Lyceum komt deze week met zeven 17 jarigen een theatervoorstelling voorbereiden, waarmee zij afstuderen in het theater in Amsterdam. De preview is te zien op maandag 2 september in ons Theaterhuis

Schrijf je in!