Activiteiten 2023

Ten ere van ons 17-jarig bestaan zit dit voorjaar en deze zomer weer vol met bijzondere programma's. Maar er is ook volop gelegenheid om je in te schrijven met een groep. Doe mee of kom kijken! Het najaar-programma volgt later.

10 t/m 13 maart Alcmaeon

Alcmaeon

10 t/m 13 maart komt de Studententoneelgroep Alcmaeon uit Utrecht weer en nu met 17 personen repeteren aan hun nieuwe theaterproductie.

(besloten groep)

vrij 23 t/m ma 26 juni De Python

Theatergroep De Python

De Utrechtse Theatergroep repeteert aan een nieuwe voorstelling.

Besloten groep.

van 7 t/m 13 augustus Dansweek met Rebecca en Marley

Dans 7 daagse

Bijzondere Dansweek onder begeleiding van Rebecca Wijnruit en Marley Braaf. Je werkt drie dagdelen per dag met verschillende specialisaties van de trainers met ook andere opdrachten voor ontspanning. Op de zaterdagavond wordt er een kleine presentatie gegeven. 8 deelnemers Euro 415,-, 10 deelnemers euro 370,- inclusief verblijf, vol pension en trainingen.

24 t/m 27 maart - Hades

Hades

24 t/m 27 maart komt de nieuwe Theatergroep Hades repeteren. En wel met de regisseur Ludy Goldstein. Een prima voorbereiding voor hun voorstellingen in april.

(besloten)

18 - 25 juli met op 22 Hét Huwelijk

Roos&Guido

Op 22 juli is de Trouwerij van Roos&Guido in ons prachtige Kunsthuis voor nieuwe Makers. Vanaf de eerste dag zijn Roos&Guido nauw betrokken bij de opbouw. Op deze dag vieren zij met een fraai en theatraal feest hun gedane gelofte voor de toekomst aan elkaar.

(besloten)

tussen 16 - 27 augustus Jouw Project??

Jouw Project??

Vrij door groepen in te vullen. 24/7 volledig gebruik van de ruimtes, vol pension: Theater, Dans, Film, Kunst, Retraite. Of vraag een verdiepende training aan gegeven door professionals.

Neem een optie!

24 april - 5 mei Examenstudies

Leren voor je examen

24 april t/m 5 mei  Examenstudie-Special.

Leerlingen VO krijgen volop  ruimte om te studeren met ondersteuning, met duidelijke afspraken voor een strak studieschema. Een ruimte met rust voor studie, verdieping en voldoende gezelligheid. (euro 30,- pd).

vrij 28 juli t/m za 5 aug Op Zoek Naar 2 acteurs voor een korte voorstelling

Spelen in een korte voorstelling

We zoeken nog twee spelers voor het maken van een korte kleine zaalproductie en voor in huiskamers. Medespeler: Benne van der Woestijne. Training en regie: Robert Ceelen. Inzetbedrag euro 500,-, verdiensten optredens voor de spelers.

30 aug - 5 september De Theaterklas

De Theaterklas

30 augustus – 5 september  De Theaterklas van Het Amsterdams Lyceum komt deze week met acht 17 jarigen een theatervoorstelling voorbereiden, waarmee zij afstuderen in het theater in Amsterdam. De preview is te zien op 4 september in ons Theaterhuis

Schrijf je in!