KUNSTSTUDENTEN & STARTERS

VOOR KUNSTSTUDENTEN

Het makers-huis in Aubenton is ideaal voor theater- dans- fotografie, en beeldende kunstmakers die ruimte nodig hebben om hun ideeën te realiseren. Werken aan je afstudeerproject, ruimte voor onderzoek, testen van installaties, proefdraaien, 24 uur van de 24 uur voor jou ter beschikking. Wij bieden ons huis in Aubenton, Noord-Frankrijk aan, waarin jij en/of jouw groep dag en nacht de totale vrijheid krijgt tot het maken van je opleidingsopdracht of festivalpresentatie. Daarbij kunnen wij ook ondersteuning bieden. Zeer voordelig met bijzondere studenten- en starterskortingen.

Het theaterhuis biedt de Hogescholen voor Kunsten de kans om een of twee projecten van hun studenten uit te laten werken in Aubenton voor voordelige kosten en met professionele ondersteuning. (er zijn budgetten beschikbaar op school voor het maken van de verplichte producties)

 

VOOR CULTURELE ONDERNEMERS

De iHTs biedt ruimte aan makers en starters met een briljant plan op zoek naar een ruimte om dit de realiseren. Wij bieden een huis in Aubenton, Noord-Frankrijk, waarin jij en/of jouw groep dag en nacht de totale vrijheid krijgt tot het maken van nieuw werk. Daarnaast kunnen wij ook ondersteuning bieden in de vorm van trainingen, coaching, juridisch en financiëel advies – naast verblijf en vol pension natuurlijk.

 

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Ieder verhaal is anders, we antwoorden je snel met een voorstel wat we voor jou of jouw groep kunnen betekenen.