VMBO en MBO project  “met mijn oog op … de toekomst”

“Hoe vind ik een Stage … hoe solliciteer ik … hoe kom ik over …”
Een dynamisch, vrolijke en zeer interactieve workshop voor het VMBO en in het verlengde voor het MBO: een zelfreflectie op je vervolgopleiding en/of je baan. Spelen met de realiteit, nadenken over de werkelijke kansen, scherper worden op je toekomstmogelijkheden, zodat je meer de juiste keuzes maakt voor je vervolg(opleiding); speels, theatraal, met de groep. Perspectiefverbreding, dat is het steuntje in de rug!
Trainer: Robert Ceelen met (jongere) acteurs.
De workshop daagt uit om na te denken en te handelen: veel humor en van daaruit veel diepgang. Een of twee dagdelen. Kosten in overleg, afhankelijk van de voorbereiding en het toespitsen op de groep;  indicatie basisbedrag: Euro 545,- per dagdeel, ex BTW. Interesse? Vraag om meer informatie, klik hier.

Voor VO, MBO en HBO “MasterWorkshops” 
Elementair Toneel,  Acteren,  Theater Maken, Dans, Leren presenteren, Improvisatie.
Professionele theaterdocenten, acteurs, dansers, choreografen geven workshops op aanvraag en werken de gestelde vraag uit in een actieve training van anderhalf uur tot 1 of twee dagdelen. Kosten in overleg, afhankelijk van de voorbereiding en het toespitsen op de groep; basisbedrag: Euro 130,- per uur ex BTW en evt. reistijden en voorbereiding. Meer weten?  Vraag om meer informatie, klik hier.

CKV projecten voor middelbare scholen “Drama, Kunst en Presentatie”
Speciale werkweken in Aubenton, Noord-Frankrijk voor maximaal 18 leerlingen per week in samenwerking met iHTs docenten en docenten van de school. Het project wordt geheel afgestemd op de wens van de CKV docenten.
Er wordt gewerkt naar een presentatie in Aubenton en deze presentatie kan ook weer op of rondom de school uitgevoerd worden.
Kosten: prijsopgave na overleg via offerte.
Aan u zijn voorafgegaan het OSB Amsterdam (drie maal), Het Amsterdams Lyceum (vijf maal). Inhoudelijke informatie? Stel uw vraag, klik hier.

“Verrijken, verdiepen, ontmoeten en plezier(en)”