Wie jarig is, trakteert!

De iHTs Aubenton bestaat 15 jaar, dus willen we makers en starters met een briljant plan faciliteren bij de realisatie. (En, en passant, onszelf bij jou op de kaart zetten, natuurlijk!) Dat doen we door je een week lang vrije werkruimte te bieden. Dit betekent dat je heel veel voordeliger gebruik kunt maken van onze studio’s, schrijf- en verblijfsruimtes, materiaal en eet- en overnachtingsruimte in een inspirerende omgeving. En dat 24/7, want jij bepaalt wanneer je wilt werken. Daarbij is er minimaal één kunstprofessional aanwezig voor professionele ondersteuning, coaching en sparren. Tot slot wordt er volpension verzorgd. Je bent dus totaal ontlast van alle praktische zaken die je van je werk zouden kunnen afhouden.

WE TRAKTEREN DIT JAAR OP 33% KORTING

Op de ruimte, faciliteiten en eventuele coaching geven we je 33% korting. Voor de kosten van volpension (eten en drinken) en de energiekosten rekenen we ook nog eens enkel een basisprijs.

Stuur ons jouw plan, waarvoor jij ons KunstHuis kunt gebruiken om te zoeken, te experimenteren, te maken, te bouwen of proef te draaien. Je plan heeft te maken met kunst en cultuur, in de ruimste zin van het woord. Het meest inspirerende plannen (dat is lekker subjectief aan ons) nodigen wij uit om hier te komen werken zodat jouw project, start-up of voorstelling de ruimte krijgt werkelijkheid te worden.

Ik wil in Aubenton gaan