De iHTs geeft ‘interactieve’ trainingen voor het bedrijfsleven: specifiek of een combinatie van Presentatietechnieken, Gesprekstechnieken, Mentoring en Coaching. Met  theatrale items en sketches, rollenspelen en met scherp op de wens en vraag van het bedrijf toegesneden aanbod, wordt er verdieping, ontmoeting, verrijking en plezier aangeboden. Dit is waarlijk teambuilding.

Robert Ceelen is ook gespecialiseerd in het ontwikkelen en geven van trainingen aan vrijwilligers in het bedrijfsleven en organisaties, die voor enkele maanden één-op-één jongeren willen coachen, gericht op hun toekomstkeuze binnen VMBO en MBO onderwijs, langdurende werkeloze jongeren met een uitkering en in de laatste twee jaar ook statushouders (asielzoekers met een tijdelijke verblijfsvergunning).

Stel uw vraag en u krijgt snel een zakelijk, inhoudelijk en theatraal ingevuld concept, klik hier.

De iHTs heeft in de afgelopen 10 jaar vele trainingen en workshops gegeven aan o.a.: ABN-AMRO, ING, RBS, RADAR, Gemeente  Amsterdam, de Rechtbank, DMO Amsterdam, InHolland, HKU, Calvijn met Junior College, de Theaterklas van Het Amsterdams Lyceum, DWI, ROC TOP, e.a.

“Ontmoeten, verdiepen, verrijken en plezier(en)”