DE PROGRAMMERING

AANKOMENDE PROJECTEN & TRAININGEN

 

21 – 28 juli [OPEN]
DansAchtDaagse, jonge danseres en choreografe Ismini Slijper haalt alles bij je uit de kast met Dans Modern, muziek, zang, teksten en meer, wat uitmondt in een presentatie van ong. 22 minuten. Fris, jong, professioneel en heel veel werken overdag en ’s avonds. Open inschrijving. Klik hier voor de flyer met meer informatie!

29 juli – 3 augustus [OPEN]
Zomerweek Theater voor jonge makers: spelen, maken, bouwen, scheppen en presenteren in de studio’s en op allerlei locaties in en rond het gebouw. Twan Schenkels, Birk Frankvoort en Mick Vonk. Open inschrijving.

5 – 10 augustus [OPEN]
Acteerweek voor acteurs en filmacteurs. Masterclasses in elementair acteren, personage-ontwikkeling en conflict. Open inschrijving. Klik hier voor de flyer met meer informatie!

11 – 18 augustus
Tineke’s Special. Een Theaterweek voor tien vrouwen, die op eigen wijze een vertolking gaan maken van de film “Huites Femmes”, met een eind(film)presentatie. Robert Ceelen en Machteld Hendriks. Besloten groep.

21 – 27 augustus
De Theaterklas van Het Amsterdams Lyceum. 10 jongeren bereiden intensief hun afstudeervoorstelling voor, waarmee zij in het theater in Amsterdam hun certificaat mee willen halen. Een mengeling van Acteren, Stem, Bewegingsfrases en Theatertechniek. David Meijer en Machteld Hendriks. Besloten groep.

31 aug – 7 september [OPEN]
Zomertraining. Nog vrij in te vullen. Ruimte voor een groep, voor Masterclasses, eigen initiatieven of geleide trainingen. Meld je aan!

11 – 15 september [OPEN]
Sanne Clifford, internationaal mini-festival voor dansmakers. Meld je aan!

27 – 30 september
USTV, repetitieweekend studententoneel voor hun nieuwste voorstelling in Utrecht. Concept en regie: Ludy Graffelman. Besloten groep.

20 – 26 oktober [OPEN]
Herfsttraining. Nog vrij in te vullen. Ruimte voor een groep, voor Masterclasses, eigen initiatieven of geleide trainingen. Meld je aan!

 

SCHRIJF JE IN!

Zie je een week in de programmering die je bevalt en staat de status nog op ‘open’? Schrijf je dan nu in door ons te mailen. Vergeet niet in je email te vermelden voor welke training of workshop je je wilt inschrijven.

 

ZELF IETS ORGANISEREN?

Theater, dans, fotografie, beeldende kunst, cultureel ondernemerschap: stichting iHTs stelt zich ten doel nieuwe makers te faciliteren om in volledige vrijheid hun projecten te realiseren. Hiertoe beschikken wij over een fors uitgevallen, historisch pand in Aubenton, Noord-Frankrijk. Hier, op ruime afstand van alle dagelijkse afleiding, kan jij of jouw groep dag en nacht ongestoord werk maken van nieuw werk. Daarnaast kunnen wij ondersteuning bieden in de vorm van trainingen, coaching, juridisch en financieel advies, naast verblijf en volpension.

In ons KunstHuis geven we workshops/trainingen begeleid door erkende docenten, theatermakers, dansers, acteurs, choreografen. Daarnaast kunnen we ook trainingen of begeleiding op maat aanbieden. Als jij persoonlijk, of met een groep, met een vraag zit over jouw eigen kunstzinnige ontwikkeling of product/presentatie, dan kunnen wij de meest geschikte  trainer, coach, docent vinden die je helpt jouw ambitie verder te verwezenlijken. Go get ‘em, tiger!