NIEUWE MAKERS GEZOCHT

follow site De Aanmoedigingsprijs/strong>

follow link Met deze actie willen we makers en starters met een briljant plan faciliteren bij de realisatie. (En, en passant, onszelf bij jou op de kaart zetten, natuurlijk!) Dat doen we door je een week lang vrije werkruimte te bieden. Dit betekent dat je gratis gebruik kunt maken van onze studio’s, schrijf- en verblijfsruimtes, materiaal en eet- en overnachtingsruimte in een inspirerende omgeving. En dat 24/7, want jij bepaalt wanneer je wilt werken. Daarbij is er minimaal één kunstprofessional aanwezig voor professionele ondersteuning, coaching en sparren. Tot slot wordt er volpension verzorgd. Je bent dus totaal ontlast van alle praktische zaken die je van je werk zouden kunnen afhouden.

Купить, закладки, скорость, соль, кристаллы, гашиш, амфетамин, мефедрон, телеграм, бот, экстази, героин, метадон, спайс, MDMA, LSD, шишки, бошки, гидропоника,a-pvp, 3md, фен, мяу, соль, кристаллы, онлайн, марки, марихуану, легалку, а29, меф, гарик Stuur ons jouw plan, waarvoor jij een KunstHuis kunt gebruiken om te zoeken, te experimenteren, te maken, te bouwen of proef te draaien. Je plan heeft te maken met kunst en cultuur, in de ruimste zin van het woord. Het meest inspirerende plan (dat is lekker subjectief aan ons) nodigen wij uit om hier te komen werken zodat jouw project, start-up of voorstelling de ruimte krijgt werkelijkheid te worden.

source site (Bijna) gratis

https://shiwa-24.online De ruimte, faciliteiten en eventuele coaching zijn gratis. Voor de kosten van volpension (eten en drinken) en de energiekosten rekenen we een kostprijs.