iHTs Aubenton

Vrije werkruimte, vol pension voor Dans, (film)Acteren en Theater: intensieve trainingen, masterclasses, meerdaagse en weektrainingen: Verdieping en Specialisatie, Ontmoeting en Uitwisselen.

In de Franse Ardennen ligt een prachtig laat-middeleeuws huis in het dorpje Aubenton (02500). Dit huis heeft 2/3 studio’s, verblijfsruimtes, slaapplaatsen voor 4 t/m 20 personen, een fraaie court en een ruime tuin.

Het huis is gerenoveerd met enkel op straat gevonden, of door particulieren geschonken, materialen. Vele jongeren (15 tot 25 jaar) hebben vanaf 2006 hard helpen verbouwen en op eigen wijze hun stempel gedrukt op de karakteristiek van dit prachtig Theaterhuis.

https://moscowviget.ru/2541.html De doelstelling van de iHTs Aubenton
Iedereen die een vraag heeft om zich te verdiepen, te meten, te specialiseren op een gebied van Dans, (film)Acteren, Theater-Maken, Akoestische Muziek(theater) kan hier terecht  voor enkele of meerdere dagen. De iHTs biedt een complete werkplek met vol pension voor een zeer voordelige prijs in een landelijke omgeving. Veel is mogelijk, alles valt te overleggen.

Daarbij is de iHTs Aubenton een prachtige plek om te repeteren, te regisseren, te choreograferen, of om in retraite te gaan.

Virtuele rondleiding door het gebouw, klik hier.

Indicatie kosten (de werkelijke kosten worden per offerte op aanvraag opgegeven):
– p.p. per nacht, vol pension en tussendoortjes,  Euro 38,- (zonder kortingen)
– Gebruik volledig gebouw p.d.  Euro 65,-
– Extra iHTs docenten, trainers, ect.  kosten op aanvraag en per offerte

– “Vrienden van de iHTs Aubenton” :  15% korting

(middelbare) Scholen : 20% korting (bij groepen groter dan 15 deelnemers)

– Studenten: 12% korting
(De kortingen gelden niet voor trainingen die vanuit de iHTs aangeboden worden met een vooraf vastgesteld bedrag voor deelname.)

Op laten halen vanaf het treinstation Couvin: per rit Euro 10,-

Enkel verblijf in het huis zonder deelname aan een programma: kosten op aanvraag, indicatie afhankelijk van wat er op de verblijfsdagen geboden wordt:
– Euro 16,- p.p per overnachting,
– Euro 5,- voor een ontbijt p.p.
– Euro 5,- per lunch p.p.
– Euro 12,- voor een diner p.p.

De genoemde bedragen zijn ‘in principe’ bedragen, andere wensen zijn te overleggen, bijv, bij een exclusief diner met overnachting in overleg met Chefkok Robert (of TijsKookt): mail naar info@ihts.nl of vul uw vraag in,  klik hier.